perjantai 8. toukokuuta 2015

Radalla käyntiä ja kuulumisia





Tiistaina juoksuttelin Pammista ja Texiä kentällä, ja ruunathan innostuivat siitä täysin. Kunnon spurtteja pitkin kenttää, pukkeja unohtamattakaan. Riehumisen jälkeen kun oltiin hieman hölkäilty rauhassa, otettiin ruunat Alkesin kanssa kiinni ja nähtiin 'taistelujäljet' . Texillä toinen etukenkä oli lentänyt ihan kokonaan pois, eikä sitä löytynyt enää kentältä myöhemminkään mistään, eikä kentän laitojen ulkopuolelta. Ties minne se sitten katosi ?
Kenkä oli saanut irti lähdössä vielä tehtyä pienen mutta syvän vekin jalkaan, jonka sitten kävelytysten jälkeen pesin sekä laitoin betadine kääreen.

Keskiviikkona jalka oli hieman turvoksissa mutta ei onneksi pahasti. Meitä lykästi sen verran että kengittäjä ehti aamulla käymään ja lyömään uuden kengän ruunalle, jotta ei sen tarvinut kuaa olla ilman kenkiä.
Itse jäin ahertamaan iltatallia, ja laitoin mieheni Aleksin ajelemaan Texillä vähän lenkkiä, Ruuna oli kuulemma mennyt muuten hyvin, mutta oli ollut hieman tahmea liikkeistään. Turvotus laski lenkin aikana, eikä sitä juuri enää havainnut/tuntenut jalasta kun katsoin sitä lenkin jälkeen.

Torstaina hevonen saikin sitten vapaata, ja tänään perjantaina menimmekin ajamaan Jokimaalle, tarkoituksena ajaa hieman reippaammin.
Tällä kertaa meitä hieman onnisti, sillä vanha tuttumme oli myös radalle menossa hiittaamaan hevostansa, joten saatiin siitä sitten hiittikaverikin !
Lämmittelyä ajoin neljä kierrosta, ja ruuna tuntui tosi virkeältä ajettavalta. Hiittikin meni oikein hyvin, ja hyvällä ajalla, ellei pientä possulaukkaa vikassa kurvissa lasketa. Sen jälkeen kuitenkin hevonen juoksi taas hirmuisen hyvin maaliin saakka. Koko hiitin ajan ruuna polki menemään ja painoi jopa hieman kädelle. Pieniä varustemuutoksia on vain taas tehtävä ensi kerralle.
 Tämän perusteella uskaltaisin jo jopa sanoa, että ilmoitan ruunan Riihimäkeen 25.5 , toivotaan vaan että ruuna pysyy kasassa niin uskaltaa sitten ilmoittaa.

Perään vielä kuvia, joita hovikuvaajani Jonna otti , ja kiitos hälle ! :)


 















Hyvän hiitin jälkeen on helppo hymyillä ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti