torstai 5. toukokuuta 2016

Ilta-auringosta nautiskelua.

Jonna ja Tex 2.5.




Miten ihanaa onkaan, kun illalla on vielä aurinkoa, ja lämmintä taivaan täydeltä. Eilen pääsin vasta illemmalla tallille, ja olin visusti pitänyt siitä nyt kiinni, että mennään maastoon vaikka kello olikin jo lähemmäs seitsemää kun pääsin tallille. Vielä lisää maastoilu intoani lisäsi kaverini, joka tuli mukaani maastoilemaan. Kaksin maastoilu on huomattavasti kivempaa. Täytyy myös kehua ruunaa, sillä se käyttäytyi todella fiksusti maastossa, vaikkakin värillä kaveri touhotti mennä menemään ja hötkyili omiaan vieressä, niin Tex kylmän viileästi vain jatkoi tasaisen rauhallista tallaamistaan.

Nyt oli myös ensimmäinen kerta kun menen ihan kunnolla maastoon tuolla koulupenkillä. Yleensä kyllä menen mielelläni estepenkillämme maastoon, sillä tuki siinä tulee jaloille selkeästi paremmin lyhyemmillä jalustimilla. Koulupenkissä ei kauheasti voi jalustimia lyhentää tai polvet tulevat siivekkeiden ylitse. Mutta ihan hyvin tuo koulupenkkikin toimi maastossa. :)

Tosissaan oltiin noin reilun tunnin ajan maastoilemassa, sekä puhumassa  kaiken maailman hömpötyksiä matkalla. Talliin kun tultiin takaisin, kylmäilin sekä putsasin vielä ruunan jalat sekä harjasin, kunnes vein ruunan karsinaansa syömään iltamurkinoita. Tarhakin on pikkuhiljaa alkanut kuivumaan, joten pääsee sitäkin putsaamaan, ilman että kottikärryt jäävät kiinni mutaan.. :D
 Illemmalla vielä siis tallille tekemään iltatallia sekä putsailemaan tarhaa. Ihanaa kun on näin lämmin ja valoisaa pitkään, niin hevosillakaan ei ole kauhea hätä ja hinku tulla samantein sisälle, kuten esimerkiksi talvella.. :)

Loppukevennykseksi kuva hienosta Pammiksen hännästä.
Oli naurussa pidättelemistä kaikilla,
kun ruuna paineli häntä letitettynä pitkin kenttää.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti