perjantai 11. huhtikuuta 2014

~ klinikka käyntiä ja starttailua

Klinikka aika siirtyi kaksi kertaa, ja viimeisin aika piti pintansa loppuun saakka.
 Klinikka päivä oli siis eilen torstaina, kello yksi. Rokotukset saatiin nyt kuntoon vihdoin ja viimein, tehostuksia myöten. 
Rokotuksen lisäksi tutkittiin Texin mysteeri jalka, eli vasen etunen. Hevonen olisi siis reilu viikon ontunut vasenta etustaan, mutta nyt siis viimeiset neljä päivää ollut ontumatta. Kuitenkin vaikka ontuminen lakkasi, haluttiin tutkia jalka. Eläinlääkäri tutki jalan, taitteli ties mihin suuntaan, mutta mitään reagointia ei tapahtunut / tullut . Sen jälkeen kokeiltiin kaikki jänteet, missään ei ollut mitään. Kuitenkin sääriluussa löytyvät patit paljastuivat liikaluuksi. Kaikki kolme pientä pattia. Kuulema siis sääriluussa pientä 'röpelö' liikaluuta, joka on vielä niin pientä ettei pitäisi vaikuttaa mihinkään. Kuitenkin jalkaa kannattaa tulevaisuudessa tarkkailla, jos liikaluut kasvaa isommiksi ne täytynee kylmä polttaa.  Liikaluiden takia siis hevonen ontuikin, ja nyt olo on kauhean helpottunut kun tietää mikä jalassa on vikana.

Nyt seuraavat pari päivää otetaan rokotteen takia rauhassa, mutta tarkoituksena olisi sitten viikonloppuna alkaa palaamaan arki reeniin pikku hiljaa..

Nyt eilen myös olin pitkästä aikaa ajamassa raveissa, tosin vaan koelähdössä. Hollolalainen ihana Elli toimi ajettavana, ja toimi siinä hommassa oikein hyvin. Hiukka alkoi kuumumaan ennen volttaamista.
 Voltista päästiin tällä kertaa jopa ravilla eteenpäin, ja hyvin letkan mukana pysyttiin. :)
Lähdön jälkeen ohjastajan jännityksen pysty havaitsemaan tärisevistä käsistä, kun mikään ei enää tuntunut pysyvän kätösissä. Mutta ilme oli kirkkaampi kuin koskaan.


7.4 Elegant Vice / Petra Salminen 20,0 hyv
2140:4Selostus / Video / TotoTV

Kiitos kuvista Jonna Heinolle, alias hovikuvaajani :) !

Näin jälkikäteen kun kattelee kuvia, voin vaan todeta, että näytän kauhean pieneltä ja pyöreältä. :D










 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti