tiistai 26. tammikuuta 2016

Sairaslomalaiset täällä terve !

Ei saa nuolaista, ennen kuin tipahtaa.

Ja taas, kuinka meidän uusi vuosi alkoikaan ? Klinikka käynnillä totta kai. En tosiaan tiedä, enkä välttämättä haluakkaan, tietää kuinka monta kertaa viime vuonnakin me ravattiin klinikalla.
Huvittavinta koko klinikka reissussa oli se, että hevonen sai ns terveen paperit, vaikkei se selkeästi terve olekkaan.. Nyt tämän reissun jälkeen oikeastaan voidaan vain todeta, että hevonen on tutkittu päästä - hännänpäähän asti, löytämättä vikaa. Selästähän löytyi silloin pieni kuluma nikamasta, mutta sen ei kuulemma pitäisi vaikuttaa noinkaan suuresti hevoseen, eläinlääkärin mukaan.

Nyt kuitenkin saatiin ohjeiksi, että parisen kuukautta pitäisi tehdä maastakäsin sekä juoksuttaen hevosen kanssa töitä, ellei halua ratsastaa. Tällähän hetkellä itse en halua ratsastaa ruunalla, sillä selkeästi se on jotenkin sille vastenmielistä puuhaa.. En tiedä, olisiko parempi, että ruunalla kävisi vieläkin ratsuttaja, mutta jotenkin itse koen asian nyt niin, että parempi olla hetki niin, ettei sinne selkään kiipeä kukaan. Satulat, valjaat, ja kaikki mahdolliset tavarat on katsottu ja todettu sopiviksi, joten ns kivun ei pitäisi tulla niistä. Kuitenkin pyysin vielä ystäväni tulemaan tässä lähipäivinä katsomaan tavarat uudelleen.

Elämme siis taas vaihteeksi saikkulaisten elämää, ja nyt katsellaan pari kuukautta tuleeko tästä mitään. Jos mikään ei tunnu muuttuvan, niin hevosesta ei taida olla kuin seurahevoseksi..
Mutta nyt peukut pystyyn ja toivotaan parasta !


Viimeisimmältä klinikka käynniltä..

Hyvä ruoka, parempi mieli !

Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti