sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kuulumisia lomalaisilta

Viikko taas vierähtänyt, ja vieläkin ollaan kevyellä liikunnan kannalla. Ollaan jo kuitenkin liikuttu vähän monipuolisemmin ; ratsain, juoksuttaen, ajaen ja talutellen sekä maastakäsitellen. Ruuna on tuntunut nauttivan oloistaan sekä monipuolisesta liikunnastaan.
Selän suhteen olen ollut todella tarkka, oli yhtään vesisadetta tai epävakaa keli, ollaan käytetty joko selkäloimea tai muuta selän peittävää/suojaavaa vilttiä, jottei se saa yhtään kylmää.
Selkä on ollut muuten kunnossa, ei tunnu olevan enää yhtään kipeä. Hieman ehkä kireä, mutta se ratkeaa ensi viikolla, kun hieroja tulee. Myöskin T hoitanut eläinlääkäri tulee ensi viikolla käymään tallilla, ja samalla lupasi vilkaista ruunankin. Lekurilla oli vielä pari ässää hihassa, jos ruuna tuntuu siltä ettei se parane/tunnu hyvältä. Ihanaa että läheltä löytyy eläinlääkäri joka on oikeasti kiinnostunut ratkaisemaan ongelmia, sekä kuulemaan kuulumisia, ja neuvomaan jos on jotain kysyttävää. Tällaisia hetkiä arvostaa ja kovasti.

Eilen myös satoi maahan iki ihana sekä kaivattu ensilumi. Rakastan talvea, ja lunta <3
Mutta yksi huonopuoli tässä tuli vastaan, sillä se ettei meillä ole vieläkään hokkeja alla.. Nyt ensi viikolla toivon mukaan tulee kengittäjä ja saadaan ruunalle hokkikengät jalkaan. Kauhulla odotan miten rikki ruuna saa jalkansa taas hokkien takia.. No mutta hokkikauteen varaudutaan taas, ja käydään ostamassa yhdet putsit ruunalle, jottei kannat aukeaisi.

Olen myös pari kertaa käynyt katsomassa vanhaa kunnon kaveria, ihanaa tamma mammaa, jonka kanssa touhuilusta on vierähtänyt tovi jos ei toinenkin. Kävin Orimattilassa, Ywonnea ratsastelemassa ja moikkaamassa. Ekalla kerralla käytiin vähän maastoilemassa, ja tänään sitten mentiin vähän maneesissa. Ihanaa päästä touhuilemaan vanhojen tuttujenkin kanssa, ja ennen kaikkea nauttimaan hevosten kanssa touhuilusta. :) Onneksi tosi ystävät on ja pysyy aina <3

Asiasta kukkaruukkuun, minulla on ruunalle pari ratsuttaja ehdokasta mielessä, joiden kanssa ollaan vähän sovittu treffaafamme. Jospa saataisiin sitä myöten meidän ratsu uraakin eteenpäin, ja ennen kaikkea vahvistettua jo opittuja taitoja.
 Myös tulevaisuus ruunan kannalta on vielä hieman auki. Itselläni opiskelut painavat tällä hetkellä paljon niskaan, ja on hieman rankkaa ollut viimeiset kuukaudet. Juosta aamusta iltaan pitkin poikin kyliä ja lähimantuja, ja illalla palata kotiin koirien kanssa lenkkeilemään ja siitä sitten suoraan nukkumaan. Elämän kannalta on mietittävä vähän tulevaisuutta ja mitä tässä tekee.. Mieli avoinna kohti uusia koitoksia !

Ja loppuun vielä vähän puhelinkuvia. Jospa seuraavalla kerralla jaksaisin ulkoiluttaa kameraakin .. 





Ruuna tänään, uuden loimensa kanssa. :)

Ruuna alkuviikosta, kun oli kiva keli, ei tuullut eikä ollut kylmä,
niin pystyttiin menemään ilman mitään selänsuojuksia !

Ywonnella ratsastelua 14.11.

Ywonnen kanssa ratsastelun jälkeen tänään. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti