maanantai 17. marraskuuta 2014

~ karvat läks !

Pitkästä aikaa tuli otettua ruunastakin kuvia ! Viime viikolla ruuna klipattiin ekaa kertaa elämässään, ja se vasta olikin hämmästynyt koko tilanteesta. Poni näyttää nyt niin oudolta ilman karvaa, mutta ainakin nyt kuivuminenkin kestää niin vähän aikaa että huh. Ihanaa kun ei tarvii koko yötä ootella että hevonen kuivuu, vaan pesun jälkeen menee n. 15-20 minuuttia niin poni on aivan kuiva.
 Treeneissä hevonen on ollut asiallinen, mutta pientä jäykkyyttä on havaittavissa. Esimerkiksi ylämäet jotka mentäisiin reippaassa ravissa, niin nyt ruuna mielummin laukkaisi ne ylös. Samoin hiittisuoran päässä kääntymis kohdasta kun aletaan vetämään seuraavaa vetoa ruuna mielellään pinkaisisi laukalla eteenpäin kuin ravilla.
  Ystäväni joka opiskelee hevoshierojaksi sanoi ruunalla olevan kaula sekä lavat jumissa, joten nyt päätettiin jospa sitten loppuviikosta se hierottaisiin läpi kotaisin, jotta saatas noita jumeja hiukka pois.

Tää viikko meneekin sitten hevoselle vähän rennommin , eli ratsastellaan ja hölkötellään kärryjen eessä mitä keretään, tai ylipäätänsä mitä itse kerkeän sitä ajelemaan koulun sekä töitten ohella.

Kuvat siis Jonna Heinon ottamia, ja kiitos hälle niistä !
Ja kyllä, mielestäni ruuna tarvitsee taas pienoisen lihotuskuurin, niin rimpulan näkönen se nyt taas on ilman karvoja, hyh.

Tää otettiin ennen ku karvat läks, eli 7.11
c. Aleksi Souru

Puhelinkuva. Siitä ne läks ! 10.11.

16.11.
c. Jonna Heino

16.11.
c. Jonna Heino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti