lauantai 18. tammikuuta 2014

~ hiljaa hiutaleet leijailee.

Pakkanen ja lumi saapui vihdoin meillekkin !
 Hevosta ollaan päästy ajelemaan ja liikuttelemaan sen 3-5 kertaa viikossa, riippuen ihan minkälainen viikko omistajilla on ollut. Tex sairastelikin tässä jokunen aika sitten, pientä kuumeen poikasta, joka tuntui käyvän jokaisessa hevosessa tallilla, etenkin näissä nuorissa sälleissä.
 Kuumeen lähdettyä saatiin uudet popotkin jalkaan, joilla olisi kyllä hyvin pystynyt ajelemaan, mutta kaskummaa kun omistajan opiskelut venyivät aina niin myöhään illalle, että oli jo umpipimeää ennen kuin tallille asti pääsi. Onneksi äidit on keksitty, ja ajaminen luonnistui siltäkin oikein hyvin, ja hevonen pääsi liikkumaan. Täällä meillä tuntuu että treenipaikat ovat hiukkasen kovia, ja sekin on rajoittanut treenaamista kävely/hölkkä reeniksi. Kuitenkin ylämäki treeniä raskaammilla kärryillä alkaa pikku hiljaa tuottamaan tulosta. Vielä kun massaa saisi poikaan lisää.. Mutta pikku hiljaa sekin (ainakin toivon mukaan) tulee ..

Alla vielä pienoinen kuvapläjäys eiliseltä. Vihdoinkin kunnollisia kuvia meidän ruuna vauvasta, joka meinasi olla aikamoinen aikapommi kuvatessa. Kaikki oli niin hirmu jännää ja uutta mukamas, vaikkakin näissä maisemissa ollaan kohta oltu kaksi ja puoli kuukautta...
 Kiitokset kuvista Jonnalle !


ihan vauva muodoissa toinen on vielä.. :)





2 kommenttia: